Η εταιρεία

Lapon Egkatastaseis.psd (1)


Η  LAPON δραστηριοποιείται στην παραγωγή χρωμάτων και βερνικιών από το 1979.  Βρισκόμαστε στο Ρέθυμνο Κρήτης, σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 9500 m². Μία μεσαίου μεγέθους μονάδα παραγωγής χρωμάτων με σύγχρονα μηχανήματα που εξελίσσεται και διευρύνει τη γκάμα της συνεχώς.

Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, που πρωταρχικό στόχο έχει την παραγωγή ανταγωνιστικών προϊόντων με τα υψηλότερα στάνταρ. Ταυτόχρονα, δίνεται ιδιαίτερη σημασία, τόσο στην παροχή χρήσιμων συμβουλών σε θέματα τεχνογνωσίας και διαχείρισης προϊόντων για την εργασία που επιθυμεί ο πελάτης, όσο και στην διατήρηση επικοινωνίας μετά την συναλλαγή, με σκοπό την δόμηση και διατήρηση σχέσης εμπιστοσύνης. Η πολυετής πείρα στον χώρο αποτελεί βασικό παράγοντα εξασφάλισης ποιότητας των προϊόντων και των υπηρεσιών μας, πάντα σε συνδυασμό με την εγγύτητα και προθυμεία συνεργασίας που χαρακτηρίζει την οικογενειακή πλευρά της επιχείρησης.

Με ευελιξία και ανθρώπινο πρόσωπο συνεργασίας, στηρίζουμε την τοπική και εθνική οικονομία, μέσω δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας και συνεργασίας με άλλες ελληνικές εταιρείες.